Grote gezamenlijke actiedag OMG's gestart

woensdag 27 mei 2015

Maastricht - In een gezamenlijke actie van het Openbaar Ministerie (OM) Limburg, politie en gemeenten zijn er momenteel op ruim vijfentwintig locaties doorzoekingen gestart in het kader van een lopend onderzoek naar Outlaw Motorcycle Gangs (OMG). Bij deze actiedag zijn bijna vierhonderd medewerkers van politie en justitie betrokken.

Het doel van de actiedag komt voort uit een langlopend politieonderzoek naarde ondermijningspraktijken van individuen die gerelateerd zijn aan de motorclubBandidos. Deze staat op de landelijke lijst van Outlaw Motorcycle Gangs van deoverheid. In de loop van de ochtend zal er meer informatie over deze actiedagworden verstrekt.

De aanpak van OMG's heeft een hoge prioriteit voor de politie,gemeente en Openbaar Ministerie. Leden zijn op grote schaal betrokken bijcriminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens,drugs en intimidatie. Hierbij wordt door de betrokken partners gekeken naar demeest effectieve werkwijze; dit kan zowel bestuurlijk, strafrechtelijk ofanderszins zijn.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden