Aanvulling op nieuws rondom aanhoudingen politiemedewerkers

maandag 8 augustus 2016

Maastricht - De nieuwsberichten die vandaag door de politie Limburg zijn gepubliceerd zijn door diverse media anders weergegeven dan feitelijk juist is.

Tijdens het onderzoek naar de moord op Sven Prins rees de verdenking dat twee politiemedewerkers informatie lekten. Dit heeft geleid tot een strafrechtelijk onderzoek dat maandagmorgen resulteerde in de aanhoudingen van het tweetal. Op dit moment kan niet worden gesteld dat de medewerkers informatie lekten uit het onderzoek naar de moord op Sven Prins. Tijdens het onderzoek werd bekend dat beide agenten informatie van de politie lekten. Het opgestarte onderzoek moet duidelijkheid geven over de herkomst van de informatie.

Zes aanhoudingen rondom lekken politie informatie

Rondom de aanhouding van de twee politiemedewerkers zijn maandagmorgen ook vier mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het gaat om een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en drie mannen uit Heerlen. De drie mannen zijn respectievelijk 34, 35 en 46 jaar oud.

Vier aanhoudingen in onderzoek naar moord Sven Prins

In het moordonderzoek naar de dood van Sven Prins zijn maandagmorgen drie mannen uit Brunssum (31, 36 en 38 jaar) aangehouden en een 27-jarige man uit Amsterdam.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden