Bejaarde vrouw slachtoffer van misdrijf

vrijdag 27 januari 2017

Maastricht - Het Openbaar Ministerie en de politie zijn een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart nadat agenten donderdag een bejaarde bewoonster aan de Sluizerbank onder verdachte omstandigheden dood in haar woning aantroffen. Het onderzoek is nog in volle gang.

Uit eerste onderzoek van de politie blijkt dat de 83-jarige bewoonster door een misdrijf om het leven is gekomen. Een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) van de politie met 25 rechercheurs is daarom ingezet in deze zaak. In de eerste dagen van het onderzoek zijn veel medewerkers nodig om zo snel mogelijk alle informatie te verzamelen. Het is nog onduidelijk wat het motief of achtergronden zijn voor het misdrijf, nader onderzoek moet daarover meer duidelijkheid geven.

Agenten zijn donderdag aan de slag gegaan met een buurtonderzoek. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn nog altijd bezig met het technisch onderzoek in en rondom de woning. De verwachting is dat dit onderzoek mogelijk tot zaterdag zal gaan duren. Op het lichaam zal sectie worden verricht.

De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze zaak in relatie gebracht kan worden. Zij kunnen met het rechercheteam contact opnemen via 0900 – 88 44 of gebruikmaken van het onderstaande online tipformulier. Heeft u informatie maar wenst u anoniem te blijven, bel dan via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden