Eigenaar koffer verdacht van betrokkenheid mensensmokkel

donderdag 24 maart 2016

Maastricht - De man die gisteravond op het station in Maastricht werd aangehouden is vanmiddag in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij mensensmokkel.

De man viel woensdagavond rond 22:30 uur op door zijn gedrag en werd hierop door agenten aangesproken. Deze agenten, lid van een bewakingseenheid, waren aanwezig op het station in verband met de verscherpte controles naar aanleiding van de aanslagen in Brussel. Het feit dat hij zich verdacht gedroeg, geen duidelijk antwoord wilde geven op vragen en niet wilde laten zien wat hij in zijn koffer had zorgde ervoor dat de agenten een verder onderzoek hebben ingezet, helemaal in het licht van afgelopen dinsdag. Uiteindelijk bleek dat de koffer alleen kledingstukken bevatte. De man zelf, 28 jaar en afkomstig uit Brussel, werd aangehouden wegens verzet. Tijdens het onderzoek vandaag bleek dat er aanwijzingen zijn dat de man betrokken is bij mensensmokkel. In verband hiermee is hij in verzekering gesteld.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden