Kent u deze vrouw? Help de politie!

zondag 30 augustus 2015

Maastricht - De politie roept nadrukkelijk de hulp in van het publiek en de media om te helpen in de zoektocht naar de identiteit van het slachtoffer dat vrijdagavond in een koffer werd aangetroffen. Informatie over de vrouw en haar identiteit kunt u delen via het speciale telefoonnummer 0800 – 60 70.

Vrijdagavond werd na een melding een koffer uit de Maas gehaald bij de Borgharenweg. Daarin bleek een menselijk lichaam te zitten, naar nu blijkt van een vrouw. Nader technisch onderzoek heeft de recherche nog geen duidelijkheid kunnen verschaffen over de identiteit. Daarom dat het rechercheteam zondag een foto en omschrijving van het slachtoffer deelt met de media en het publiek om hierover duidelijkheid te krijgen. Gezien de ligging en het internationale karakter van Maastricht, zal de oproep ook richting het nabij gelegen België en Duitsland worden uitgezet. Een rechercheteam van tien rechercheurs is bezig met de zaak. Op het lichaam zal ook sectie worden verricht om de doodsoorzaak vast te stellen. De politie houdt er ernstig rekening mee dat het om dezelfde koffer gaat die dinsdagavond vanaf de Servaasbrug in de Maas is gedumpt.

Er is een speciaal tipformulier aangemaakt met een foto (deze kan schokkend zijn) en uitgebreide omschrijving van de vrouw waar uw tips direct kunt delen. Mocht u informatie hebben over de identiteit van de aangetroffen vrouw, dan vragen we uw met klem om deze te delen met het onderzoeksteam via het speciale telefoonnummer 0800 – 60 70. Vanuit het buitenland kunt u bellen met 0031 79 34 59 876 om informatie door te geven aan het team.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden