Meerdere tips over aangetroffen lichaam in koffer

dinsdag 1 september 2015

Maastricht - Naar aanleiding van de oproep van de politie blijven er tips binnenstromen over de zaak van de lichaam dat in een koffer in de Maas werd aangetroffen. De massale belangstelling zorgde ervoor dat er in totaal veertig tips zijn binnengekomen, waarvan enkele uit het buitenland. Vanavond worden in het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht nieuwe beelden van spullen die bij de vrouw werden gevonden getoond.

Het onderzoeksteam zal de binnengekomen tips nauwkeurig onderzoeken en hoopt dat er ook vandaag weer nieuwe informatie binnenkomt.

In de uitzending van dinsdagavond om 20.30 uur op NPO 1 zal de politie daarom nogmaals een oproep doen richting het publiek om te helpen in de zoektocht naar de identiteit van de vrouw. Naast de eerder verspreidde foto en de uitgebreide omschrijving, worden er ook foto’s getoond van enkele spullen die bij de vrouw zijn aangetroffen.

Wilt u makkelijk tijdens de uitzending een tip doorgeven? Dat kan natuurlijk via de tiplijn, maar ook snel en simpel via uw mobiel of tablet. Pak die en ga tijdens de tv-uitzending naar live.politie.nl. Na afloop van de uitzending kunt u de informatie via de website rustig nalezen en ook dan nog tips delen. De uitzending zal op woensdag om 11.35 uur worden herhaalt op NPO 2.

Er is een speciaal tipformulier aangemaakt op deze website met een foto (deze kan schokkend zijn) en uitgebreide omschrijving van de aangetroffen vrouw. Heeft u informatie help dan het onderzoeksteam en deel tips via het speciale telefoonnummer 0800 – 60 70. Vanuit het buitenland kunt u bellen met 0031 79 34 59 876 om informatie door te geven aan het team.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden