Misdrijf bejaarde vrouw vanavond in Opsporing Verzocht

dinsdag 31 januari 2017

Maastricht - Het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de misdrijf waarbij een bejaarde vrouw afgelopen donderdag om het leven kwam.

Een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) van de politie met 25 rechercheurs is bezig met het onderzoek naar de zaak van een alleenstaande vrouw die is slachtoffer van een misdrijf. Zij was al een aantal dagen niet gezien door buurtbewoners, tot zij afgelopen donderdagochtend door agenten werd aangetroffen in haar woning aan de Sluizerbank. Experts van de Forensische Opsporing zijn al dagenlang bezig met technisch onderzoek in en rondom de woning van het 82-jarige slachtoffer. Daarnaast zijn er onder andere getuigen gehoord, is een passantenonderzoek gehouden en ook een buurtonderzoek ingesteld door agenten.

De politie vraagt de kijkers vanavond hulp bij het ophelderen van de tijdlijn rond de dood van de vrouw. Opsporing Verzocht is live te zien om 20.30 uur op NPO 1. Meekijken en digitaal tippen kan via live.politie.nl. De herhaling is woensdag rond 11.40 uur op NPO 2. Bel uw tip telefonisch door via de opsporingstiplijn op het nummer 0800-6070 (gratis).

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden