Man met hamer mishandeld

donderdag 20 augustus 2015

Maastricht - Een 67-jarige man uit Maastricht is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt toen hij op straat met een hamer werd geslagen.

Dit gebeurde rond 01.00 uur op de Bloemenweg waar de man liep toen tweemannen op een scooter langsreden. Een van de mannen sloeg hem met een hamerwaarna zij er richting het Endepolsdomein vandoor gingen. Het slachtoffer liepdaarbij een bloedende hoofdwond op en werd per ambulance naar het ziekenhuisgebracht voor eerste hulp. Na behandeling mocht de man naar huis.

Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte bij de politie gedaan. De politie isop zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben dat met deze mishandeling temaken kan hebben. Mogelijk hebben mensen rond het tijdstip van 01.00 uur tweemannen op een scooter zien rijden in de omgeving van de Bloemenweg / hetEndepolsdomein. Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen. Datkan via 0900 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via Stichting M, te bereikenop 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden