Opnieuw aanhouding in onderzoek mishandeling

dinsdag 7 maart 2017

Maastricht - De politie heeft dinsdagochtend een 22-jarige man uit Maastricht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling op zaterdag 25 februari jongst leden.

Naar aanleiding van het lopende onderzoek kwam de verdachte in beeld en kon vandaag door agenten in zijn woning worden aangehouden. Het slachtoffer werd op die betreffende zaterdag rond 06.00 uur door een groep personen mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij onder meer letsel aan zijn hoofd op. Kort na de mishandeling hield de politie twee mannen en een vrouw aan. Zij variƫren in leeftijd van 27 tot 30 jaar. De vrouw is inmiddels invrijheid gesteld. Op woensdag 1 maart 2017 werd een derde verdachte aangehouden.

Gisteren deed de politie nogmaals een oproep richting publiek voor getuigen. Deze oproep blijft van kracht mochten burgers informatie kan hebben die relevant kan zijn voor het onderzoek. Getuigen kunnen contact met de politie opnemen via 0900 - 88 44. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M, telefonisch te bereiken op 0800 - 7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden