Getuigenoproep na overval op winkel

maandag 6 november 2017

Maastricht - De politie onderzoekt een overval die zondagmiddag rond 16.45 uur door twee mannen werd gepleegd op een winkel aan de Voltastraat. Het ging om twee gemaskerde en gewapende mannen die er met geld vandoor zijn gegaan. Ze zijn te voet weggevlucht in onbekende richting. Tijdens het misdrijf waren meerdere klanten aanwezig in de zaak.

Uit het onderzoek blijkt dat de daders even voor de overval bij een muurtje hebben gestaan op de Edisonstraat. De recherche vermoedt dat er getuigen zijn die de mannen hebben gezien. Er waren immers veel mensen aanwezig op straat. De politie komt graag met hen in contact. Dat kan via onderstaand tipformulier of telefonisch via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Een van de daders droeg een grijs vest met een capuchon over zijn hoofd. Onder de capuchon droeg hij een donkerkleurig petje of muts. Het ging om een blanke, slanke man van 20 tot 25 jaar oud. De andere overvaller was donker gekleed. Dit betrof eveneens een blanke man van 20 tot 25 jaar oud.

2017177954

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden