Overvaller en bewoner opgepakt na woningoverval

dinsdag 28 oktober 2014

Maastricht - De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat de bewoner van een woning aan de Florijnruwe in de nacht van maandag op dinsdag werd overvallen. Aangezien agenten drugs aantroffen in de woning werd de bewoner zelf ook aangehouden. Een 44-jarige man uit Frankrijk zit vast voor de overval. Hij werd na de overval op heterdaad betrapt toen hij in de omgeving een inbraak wilde plegen. In het daaropvolgende onderzoek kwam hij in beeld voor de overval.

Het slachtoffer van de overval werd bij thuiskomst mishandeld,bedreigd met een mes en vastgebonden waarna de overvallers de woningdoorzochten. Op enig moment ging men er vandoor. Het slachtoffer wist zich tebevrijden en ging nog achter de mannen aan. De daders gingen er richting dewoonwijk tussen de Malbergsingel en de Via Regia vandoor. Agenten troffen in debuurt van het slachtoffer een zakje met verdovende middelen aan. Bij eenvervolgonderzoek in de woning werd eveneens drugs aangetroffen. In verbanddaarmee is het slachtoffer aangehouden voor verder onderzoek. Een van deverdachten van de overval kwam in beeld nadat hij in de buurt werd betrapt bijeen inbraakpoging.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek en komt graag incontact met getuigen via telefoonnummer 0900-8844. Tips zijn ook welkom via MeldMisdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

LZ 2014131871

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden