Twee winkel in centrum overvallen

donderdag 3 september 2015

Maastricht - In het centrum van Maastricht zijn donderdag twee winkels binnen een tijdsbestek van ruim een uur overvallen.

Rond 17.00 uur kwam een melding binnen van een overval op een winkel aan de Rechtstraat in Maastricht. Onder bedreiging van geweld eiste de overvaller geld. De verdachte ging er uiteindelijk zonder buit vandoor.

Ruim een uur later, rond 18.15 uur, is een winkel aan de Bredestraat overvallen. De overvaller bedreigde de aanwezige verkoopster met geweld en eiste geld. Het is nog niet bekend of hier iets buit gemaakt is. Of beide overvallen door dezelfde persoon gepleegd zijn, is nog niet duidelijk. De politie heeft een buurt- en tactisch onderzoek ingesteld.

Bij beide overvallen raakte niemand gewond.

Getuigenoproep

Na de overvallen is een burgernetactie ingezet.

Maar ook nu nog kunnen personen die rond 17.00 uur in de omgeving van de Rechtstraat en rond 18.15 uur in de buurt van de Bredestraat iets  opgevallen is of andere informatie hebben, contact opnemen met de politie in Maastricht via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden