Meerdere gewonden bij frontale aanrijding A2

zaterdag 26 november 2016

Maastricht - Bij een frontale aanrijding op de A2 tussen twee auto's, zijn twee slachtoffers ernstig gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De drie andere betrokkenen zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor een medische controle. In verband met hulpverlening en het politieonderzoek is de autosnelweg voorlopig nog afgezet voor het verkeer.

Rond 19.45 uur kwam een auto komende uit de rijrichting Luik (zuiden) frontaal in aanrijding met een auto komend vanuit de rijrichting Maastricht (noorden). Vermoedelijk is een van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht gekomen, nader politieonderzoek moet duidelijkheid geven over de exacte oorzaak. De identiteit van betrokkenen is nog niet bekend.

In verband met het verkeersongeval is de autosnelweg A2 aan de zuidzijde van Maastricht volledig afgesloten. De hulpdiensten hebben omleidingsroutes ingesteld voor het verkeer. Verwachting is dat de autosnelweg mogelijk tot middernacht afgesloten blijft. Advies aan weggebruikers is om omleidingsroutes te volgen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eijsden | 112 alarmeringen Eijsden | Goedkoop Tanken in Eijsden | Supermarkten in Eijsden | Weerbericht Eijsden